Spring naar de inhoud

De historie van seksspeeltjes

Ik hou van geschiedenis. Ik heb veel discussies over dit onderwerp.

Het is meer dan normaal wanneer je met een willekeurig persoon spreekt dat je opeens begint te praten over geschiedenis en zeker in verband met politiek. Iedereen heeft hier wel zijn eigen standpunt op.

Maar, ik had nog nooit iets gehoord of gelezen over de historie van seksspeeltjes.
Het internet staat vol met beste sekspeeltjes voor vrouwen, en voor mannen. Maar over de historie vind je maar weinig terug.

Dus laten we beginnen met de prehistorie:

Hoe meer ik er over lees hoe meer ik besef dat onze voorouders niet zo anders waren als wij. En wanneer hij niet bezig was met het opjagen van mammoeten of andere prehistorie dieren was hij geinteresseerd in seks. Alhoewel de manier waarop ze hun partner verleiden verschillend was, moest hij soms ook zijn eigen fantasie gebruiken.

Laten we kijken naar het volgende plaatje:

prehistorie seksspeeltje
Getoond is een vrouwelijke figuur, met seksuele kenmerken zoals grote borsten en de schaamstreek op de voorgrond, terwijl de benen kort en puntig zijn. Op de schouders is een uitgesneden ring in plaats van een kop. Veel kleine lijnen in ivoor suggereren ook een soort jurk of een rok. Zelfs de navel is duidelijk zichtbaar. Vanwege sporen van nagellak nemen de wetenschappers aan dat het figuur als hanger gedragen werd.

De eerste dildo

Bovenstaande hanger kunnen we nog niet echt beschouwen als een seksspeeltje. Maar velen denken dat een dildo een moderne uitvinding is. Maar dit is het niet, het is een prehistorisch voorwerp dat uit de steentijd zou komen.
eerste dildo

Archeologen hebben zelfs geprobeerd om niet-seksuele gebruiken te bedenken voor bovenstaande voorwerpen. Misschien werden ze gebruikt als pieken voor de sneeuw om zich vast te houden. Maar de wetenschappelijke opinie verschuift echter geleidelijk naar het idee dat deze objecten werden gebruikt voor seksueel genot.

Na het stenen tijdperk moeten we onmiddellijk doorgaan naar de Grieken om seksuele inspiratie op te doen. Een van de meest buitensporige seksuele handelingen was het gebruik van olisbokollikes. Dit zijn dildo’s die gemaakt zijn van brood. Er zijn tekeningen gevonden van verschillende bronnen die dit bevestigen, hoewel het vaag is als ze nu echt gebruikt werden als seksuele voorwerpen voor dagelijks gebruik, of voor rituelen.

Zo zie je maar dat de Dildo er al lang was, maar er waren nog geen seksspeeltjes voor mannen. Geen pocket pussy, masturbator of anale tools. Misschien werden de dildo’s ook gebruikt voor mannen.

Seksspeeltjes voor mannen

Seksspeeltjes voor mannen zijn altijd een soort taboe geweest in onze samenleving. We kunnen spreken van dildo’s vibrators en alle andere speeltjes voor vrouwen tegen iedereen, maar mannen zouden alleen hun hand kunnen gebruiken om zichzelf te bevredigen. Maar als je er dieper op in gaat zal je zien dat er altijd een soort van pocket pussy bestond voor mannen.

Er bestaat tegenwoordig al een Fleshlight, autoblower, sekspoppen, etc..
Lees zeker het verhaal van Thomas waar je het beste een pocketpussy kopen kan. Hij is een vriend van mij met heel veel ervaring hierin. Daarom wil ik hem eventjes steunen in dit artikel.

Hoe is het allemaal begonnen?

Zoals hierboven vermeld, is het allemaal begonnen met de dildo’s in Griekenland, waar ze broden me oljifolie gebruikten om zichzelf te verwennen. Ze begonnen verder en verder te gaan tot dat de kerk in de middeleeuwen masturbatie als een zonde begon te zien. Hierdoor is de maak van seksspeeltjes voor mannen gestopt.

De alchemist Rene Schwaeble was de eerste die in 1904 begonnen is met oplaasbare sekspoppen. Dit zijn dus officieel de eerste kunstvagina’s die werden geproduceerd.

Deze waren dan nog steeds taboe voor mannen.

Hopelijk hebben jullie genoten van mijn kleine research post over de historie van sekspeeltjes voor mannen en vrouwen!