0

3 manieren om goed te worden in dating, volgens de wetenschap.

Posted by forsfor on 26 januari 2018 in Geen categorie |

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik enorm geinteresseerd in de wetenschap. Zie mijn voorgaand artikel over Fosfor. Nu ik dit toch een algemene blog ga maken kan ik hier wat meer vertellen over mijn persoonlijke ervaring met daten.

Ik ben namelijk al een hele tijd single, en ik ben beginnen boeken lezen zoals The Evolution of Desire: Strategies of Human Mating over evolutionary psychology. Omdat ik ook in verschillende landen woon is het altijd leuk om de verschillende culturen met elkaar te vergelijken.

Iedereen spendeert zoveel tijd, geld en emotionele energie om de ideale partner te vinden, om dan uiteindelijk samen in de zetel te zitten en te kunnen kijken naar Netflix.

Is er hiervoor een ideale manier om dit te bereiken?

Ja die is er wel, er is geen reden om alles te doen zonder strategie. Gelukkig, doordat er zoveel mensen tegenwoordig overschakelen naar online dating is er een groot volume aan data beschikbaar voor researchers. Dit wil zeggen dat er duizenden mensen veel fouten hebben gemaakt die jij niet hoeft te maken.

Deze studies, enquetes, en experst helpen ons uitzoeken wat er momenteel werkt – zodat wij onze kansen kunnen vergroten. Sommige van deze tips zijn moeilijk te verwezenlijken voor iedereen, en we kunnen je niet beloven als je dit advise volgt dat je morgen je soulmate zal ontmoeten, maar hier zijn zeven wetenschappelijk ondersteunde dating tips.

1) Date zoveel mogelijk

Peter Pearson heeft verteld op tech insider date de beste manier voor singles om uit te vinden wat ze willen is om zoveel mogelijk te daten.

Waarom?

Omdat je dan kan uitzoeken wat wel en niet werkt voor jou. Het is onmogelijk te vinden wat je wel of niet leuk vind zonder het mee te maken. Wat kan je bijvoorbeeld echt niet uitstaan? Iemand die bijt op zijn nagels, sarcastische mensen, of iemand die altijd te laat komt? En wat is er absoluut essentieel voor je relatie? Personaliteit met veel humor, moet hij of zij goed kunnen koken, of appreciatie voor de oasis?

De volgende stap in het implementeren van deze strategie is wat moet je doen om iemand aan te trekken die deze kenmerken heeft?

2) Maak plezier en toon het!

badoo picture

 

Vanzelfsprekend wil niemand met iemand zijn die super saai is, dus maak plezier is geen ground breaking dating advise.

Maar wat ik hiermee bedoel is heeft veel te maken met ons eerste punt. Je wilt een “fun” person zijn omdat je plezier maken leuk vind? Show off met hoeveel plezier je hebt, en hoeveel plezier anderen met je maken.

Dit heb ik gelezen in een meta analyse in het journaal van Queen Mary University hierin stond dat de meest succesvolle dating fotos niet alleen selfies zijn maar ook group fotos. Om het best uit te komen in een groepsfoto raden we je aan om in het midden te staan en iemand anders aan te raken, maar aanraken op het bovenste gedeelte van de arm. Dit schijnt het beste te werken op datingsites zoals Badoo, waar fotos het belangrijkste zijn. Momenteel woon ik in Polen en heb ik verschillende strategien gebruikt om Poolse meisjes te vinden. Op de volgende site over Badoo in het pools heb ik veel geleerd en gaf mij geode informatie. Alhoewel deze waarschijnlijk niet 100% wetenschappelijk correct is, is het wel de moeite om het te lezen. Je moet wel google translate gebruiken om het te kunnen begrijpen.

Deze studie heeft ook gevonden dat vrouwen meer aangetrokken waren naar mannen die met andere vrouwen op de foto stonden en wanneer deze vrouwen aan het glimlachen waren naar de man, maar let wel op. Gebruik niet je ex.

3) Gebruik de 70 / 30 regel in je online profiel

Een studie van Queen Mary heeft aangetoond dat de 70/30 regel heel belangrijk is. Deze regel wil zeggen dat je moet 70% van je tijd spenderen op je profile over wie je bent, en 30% over waarnaar je op zoek bent in een partner.

In een onderzoek in personal ads is gebleken dat mannen en vrouwen waren het haten wanneer iemand 100% over zichzelf schrijft in een advertentie.

Nu met deze 3 regels ga ervoor en begin online te daten!

Nu is de tijd aangebroken om buiten te komen en te beginnen daten.

En herinner je aan het volgende, een groot deel van het wetenschappelijk process faalt. Dus elke mistap brengt je een stap dichter bij je pad van liefde.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Privacy Policy Copyright © 2017-2018 Uitgeverij Fosfor All rights reserved.