0

Muziek & Gitaar

Posted by forsfor on 11 maart 2018 in nieuws |

Het leren van een nieuw instrument.. 

Ik ben de laatste tijd bezig met het leren van een nieuw instrument. Ik heb wanneer ik jonger was piano proberen te leren spelen, maar ik ben dan gestopt omdat ik te verwend was. Daar heb ik tot op heden nog altijd spijt van dat ik die lessen niet heb voortgezet en ik ben nog altijd mijn ouders dankbaar dat ik deze heb mogen volgen.

Nu was ik op het internet aan het rondkijken voor een nieuwe hobby. Ik wilde iets leren met mijn vingers, dus heb ik op het internet opgezocht wat voor instrument ik wil leren spelen. Het instrument dat mij het meeste aanspreekt is de gitaar.

online gitaar

 

Het eerste wat ik heb opgezocht voordat ik begon aan online gitaarlessen is hoeveel kost een gitaar nu precies. Na het zoeken op veel websites, vond ik het toch wel wat prijzig. Dus heb ik besloten om een gitaar in tweedehands te kopen.

Waar online een gitaar kopen?

De beste website die ik heb gevonden om online een gitaar te kopen is Bax.

Deze website heeft veel inzicht en uitleg. Dit is wel belangrijk bij het kopen van een instrument vind ik. Want als je iets koopt zonder er iets van te weten, dan is het moeilijk om het tweedehands bij een particulier te kopen.

Ik heb een beginner gitaar gekocht, om op deze manier, later wanneer ik meer gevorderd ben deze gitaar kan inruilen voor een andere. Dit kan ook allemaal bij Bax, ze hebben een speciale service waar je je gitaar kan inruilen voor een andere. Hierdoor kan je leren gitaar spelen voor het minste geld. Daarna ben ik op zoek gegaan naar een plaatst online om te leren gitaar spelen.

Gitaarlessen Online

Na lang zoeken ben ik verschillende bronnen tegengekomen waar je online gitaarlessen kan volgen. De website die mij het meeste geholpen heeft is deze: online gitaarlessen. Deze website heeft het beste overzicht van alle online gitaarlessen er momenteel zijn. Voor Nederlands maar ook voor in het Engels. Andere websites geven alleen de Nederlandstalige opties weer. Wat ik persoonlijk heel vervelend vind omdat mijn engels uitmuntend is. Daarom ben ik blij dat ik deze website heb gevonden en zo alle keuze had om te beslissen welke ik wou volgen.

Progressie

Nu ben ik al enkele weken aan het oefenen op de site guitartricks in het engels. Ik denk echt wel dat ik de beste keuze heb gemaakt, en heel snel vorder in mijn skills om gitaar te spelen. Nu weet ik dat het gewoon, oefenen oefenen oefenen is. Want een vaardigheid zoals gitaar spelen leer je niet zomaar!

Ik ben ook begonnen met het investeren van geld in cryptocurrencies! Daar zal ik later meer over vertellen.

Tot dan!

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Privacy Policy Copyright © 2017-2018 Uitgeverij Fosfor All rights reserved.